English version

Over ons

Welkom bij Kno-Tech

 

Kno-Tech (Knowledgement-Technologies) is sinds 1996 specialist op het gebied van productbeveiliging in generale zin. Aanvankelijk vormde de detailhandel de basis voor het technisch georiënteerde Kno-Tech van nu.Door te kijken naar (technische) ontwikkelingen, bijvoorbeeld RFID en te luisteren naar (potentiele) opdrachtgevers heeft Kno-Tech een spectaculaire groei doorgemaakt.

 

Vanwege de groeiende vraag, naar specialistische oplossingen, is onze organisatie uitgegroeid van een bedrijf wat zich in eerste instantie alleen richtte op productbeveiliging naar een volledige systeem integrator. Samen met u werken we aan concrete en succesvolle oplossingen om uw processen te verbeteren. Kno-Tech biedt totaaloplossingen van strategieontwikkeling tot implementatie.

 

Ongeacht het product is een goede begeleiding noodzakelijk. Zodoende geeft Kno-Tech na de installatie van haar systemen een uitgebreide training aan gebruikers. Eventueel aanwezige bedrijfsprocedures kunnen hierin eveneens behandeld worden!

 

Naast de gebruikelijke nazorg van onze After-Sales staat er een volledig geoutilleerde technisch service dienst tot uw beschikking.

 

Door opleiding en ervaring zijn onze technisch service dienst medewerkers door en door vertrouwd met onze producten hetgeen een optimale service waarborgt.

 

Mocht u uw specifieke product of vraag niet aantreffen op onze website dan verzoeken wij u ons te bellen en/of mailen.

Contact