English version

RFID: Industrieel

Kno-Tech is een gespecialiseerde systeem integrator en leverancier van onderdelen op het gebied van professionele RFID toepassingen. 


Kno-Tech heeft reeds vele RFID toepassingen geïnstalleerd en bij voorkeur wordt, in het belang van de klant,  een “open” RFID systeem geïmplementeerd volgens ISO standaard. Enkele voorbeelden zijn Materieelbeheer, Dossierbeheer, Tracking en Tracing (GPS, RFID, GPRS) & Dwaalpreventie, stuk voor stuk RFID oplossingen.

organi

Als onderdeel van een internationaal samenwerkingsverband van RFID-gespecialiseerde bedrijven, levert Kno-Tech in vele landen RFID systemen. Dagelijks is een groot aantal personen bezig met de ontwikkeling, realisatie en verbetering van RFID systemen op onze eigen ontwikkelafdelingen.


Daarnaast zijn een groot aantal bestaande producten beschikbaar voor standaard oplossingen.

Kno-Tech heeft een breed netwerk opgebouwd waarbij wij direct samenwerken met vooraanstaande RFID “A” fabrikanten zodoende beschikken wij altijd over de nieuwste technologische ontwikkelingen.

 

ICT koppelingen
Kno-Tech heeft zich gespecialiseerd in de totale identificatie oplossing. Voor de ICT koppelingen wordt over het algemeen samengewerkt met een integrator die het resterende analyse- en programmeerdeel voor de klant realiseert. Over het algemeen is dit de reeds aanwezige ICT-partner van het bedrijf of een eigen ICT-afdeling. Koppelingen aan ERP/MRP/WMS-systemen worden als onderdeel van het project uitgewerkt en, indien gewenst, ook door ons geïmplementeerd.

Koppelingen aan databasesystemen worden gerealiseerd d.m.v. ODBC aan onder andere Oracle en SQL. Informatie is, indien gewenst, beschikbaar in HTML-formaat en internet. Communicatie kan plaatsvinden via Ethernet, Wlan, GSM, GPRS en gesloten netwerken. Handterminals met RFID-lezer kunnen gekoppeld worden aan systemen.

Project aanpak
Reeds tijdens de prospectfase wordt een klantgerichte oplossing uitgewerkt, welke door middel van een pilot op haalbaarheid wordt getoetst. Indien gewenst begeleiden consultants en projectleiders een evt. vooronderzoek, verzorgen de projectleiding en implementatie.


Ontwikkeling op aanvraag
Hoogwaardige klant specifieke RFID-oplossingen en apparatuur worden op aanvraag ontwikkeld en geproduceerd en vanzelfsprekend zijn OEM-oplossingen mogelijk.

Voor meer informatie neem contact op met Kno-Tech.