English version

: Op naar 100.000


Draadloze RFID terreinbeveiliging in Europa!!
 

Inmiddels beveiligen meer dan 25.000 RFID tags verschillende hekwerken, terreinen en objecten. Dat is ongeveer 10.000 meter hekwerk voorzien van draadloos beveiliging op basis van RFID: Varya Perimeter Locator System van Kno-Tech!


Een aantal maanden geleden startte de Gevangenis van Hamburg met het testen van 4 verschillende beveiligingssystemen voor hun hekwerken. De testresultaten waren overweldigend: Het Varya Perimeter Locator System had gedurende de testperiode van 6 maanden slechts 2 vals-alarm meldingen en 100% detectie. Dit heeft geresulteerd tot het volledig beveiligen van de hekwerken middels Varya Perimeter Locator System.


Inmiddels hebben bedrijven zoals Shell, Bundesbank Germany en nog vele mkb bedrijven en particulieren gekozen voor ons systeem.


Een ander project waar wij bijzonder trots op zijn is de samenwerking met de firma Transpal, www.traspal.de, die verantwoordelijk is voor het bouwen van ongeveer  100 beveiligde vrachtwagen parkeerplaatsen langs de Duitse snelwegen. Deze parkeerplaatsen worden voorzien van draadloze  terrein- en hekwerkbeveiliging op basis van RFID: Varya Perimeter Locator System.


Vorige week heeft ook de firma Magna Steyr, www.magnasteyr.com, gekozen voor de Varya Perimeter Locator System. Magna Steyr is onder andere toeleverancier voor de bekende auto merken zoals Audi, BMW, Ford, General Motors, Lamborghini, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, Rolls Royce, Volkswagen & Volvo.


Meer informatie?

               

  • Contacteer ons


  •